6 razloga zašto odabrati SPES

1

Najbrži pismeni i usmeni prijevodi na preko 40 jezika

U mogućnosti smo pružiti usluge svih vrsta usmenih i pisanih prijevoda te prijevoda s ovjerom sudskih tumača na preko 40 jezika. Tekst možete dostaviti osobno ili putem elektronske pošte, a prijevod dobivate u najkraćem mogućem roku u obliku i na način koji želite – elektronskom poštom ili žurnom dostavom.

2

Dugogodišnja tradicija u prevođenju

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

3

Stručni prevoditelji s iskustvom

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju najmanje tri godine iskustva te vladaju stručnom terminologijom. Tekstovi koje nam povjeravate na prevođenje daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

4

Popusti na tečajeve jezika

Naša je zamisao omogućiti učenje svakog stranog jezika za kojeg postoji zanimanje kroz različite vrste tečajeva (grupni, individualni, intenzivni, tečajevi u tvrtkama, pripreme za maturu, pripreme za međunarodno priznate diplome…). Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

5

Individualna nastava do 3 polaznika

Mogućnost dijeljenja cijene individualne nastave na dva ili tri polaznika. Pored individualne nastave iz stranih jezika, za đake i studente organiziramo i poduke iz drugih školskih predmeta, kao što su biologija, kemija, fizika, matematika i drugo.

6

Cijene standardnih tečajeva iste za sve jezike

Kod nas za istu cijenu tečaja možete učiti engleski i, primjerice, norveški jezik.

NOVOSTI

Natječaj za profesore engleskog i njemačkog jezika

SPES - centar za poduke i prevodilaštvo d. o. o.

Radi izvođenja nastave engleskoga i njemačkoga jezika u Zagrebu i Svetoj Nedelji raspisujemo

NATJEČAJ

za m/ž profesora engleskoga i/ili njemačkoga jezika, za honorarni rad (više izvršitelja).

Uz prijavu na natječaj kandidati za profesore obvezni su u privitku priložiti:

 

 • životopis na hrvatskome i engleskome ili njemačkome jeziku (obvezno navesti i podatke o dodatnome stručnom usavršavanju, boravku u inozemstvu...),
 • popis udžbenika koje imaju na raspolaganju, odnosno prema kojima su do sada radili,
 • potvrdu o visokoj stručnoj spremi jezičnoga smjera (preslika fakultetske diplome).
 • preporuke dosadašnjih poslodavaca (ukoliko ih imaju)

 

Napomene:

 

Natječaj je otvoren do popune radnih mjesta. 

Vaše prijave šaljite ISKLJUČIVO na mail adresu: jezicni.centar@spes.hr s naslovom: “Za natječaj za profesore-predavače za Jezični centar SPES

Prijave kandidata s nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati!

 

Info:

tel: 01 6520 900

e-mail: jezicni.centar@spes.hr         

www.spes.hr

uto, 14.08.2018 Opširnije ...

Krenuli rani upisi na tečajeve u Jezičnom centru Spes – u ponudi 40 jezika

KAKO DO POPUSTA

U Hrvatskoj se više nego ikada uče strani jezici, što je svakako dobra vijest budući da nedavne studije pokazuju kako poznavanje drugih jezika jamči veće plaće, a ima i pozitivne efekte na mozak i kognitivne sposobnosti.

U Spes jezičnom centru ljetni semestar je završio, a za sve koji misle unaprijed pripremili smo posebnu ponudu - već sad se možete upisati na tečaj stranog jezika u zimskom semestru 2018./2019.

Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju  popust od 5% za svaki semestar (primjerice polaznici koji su pohađali tečaj dva semestra ostvaruju popust od 10%, polaznici koji su polazili tečaj 3 semestra ostvaruju 15% popusta itd.).

Popust od 20% za drugog člana iste obitelji.

Popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

Popust od 5% na uplatu cjelokupnoga iznosa u gotovini ili virmanom.

Popusti se mogu zbrajati po raznim osnovama, ali najviše do 20%.

Nastava će se odvijati na dvije lokacije: Središće i Špansko, a počinjemo 17. rujna 2018. godine.

 

NAJBOLJA LJETNA ODLUKA ZA VAS I VAŠE ZAPOSLENIKE

Ukoliko ste kao tvrtka zainteresirani za tečajeve stranih jezika nudimo tečajeve krojene za potrebe vaše tvrtke - početak, dinamika i mjesto održavanja nastave su po dogovoru.

 

Potražite nas u zagrebačkom Središću na adresi Ivana Šibla 17, od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati (u srpnju i kolovozu 8-16 sati) te subotom od 8 do 13 sati (u srpnju i kolovozu subotom ne radimo) i na našim Facebook stranicama.

Prijavite se na tečaj stranog jezika  OVDJE

CJENIK TEČAJEVAJezični centar SPES - Središće

Ivana Šibla 17, 10 000 Zagreb, HR

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (8 - 22 sata, u srpnju i kolovozu 8-16 sati),
subota (8 - 13 sati, u srpnju i kolovozu subotom ne radimo)

Tel: 00 385 (0)1 6520 900

Faks: 00 385 (0)1 6590 270

Mob: 00 385 (0)99 4654 466

E-adresa: jezicni.centar@spes.hr

sri, 01.08.2018 Opširnije ...

Specijalizirani tečajevi engleskog i talijanskog

Engleski u medicini

PROGRAM TEČAJA

 • Specijalizirani engleski u medicini obrađuje široku paletu medicinske terminologije. Teme uključuju bolesti i simptome, preglede, liječenje, ispitivanje i prevenciju. Program također uvodi opći medicinski vokabular koji se odnosi na dijelove i funkcije tijela, medicinsko osoblje, obrazovanje i osposobljavanje, istraživanje i prezentacije.

 

Engleski u poslovnoj korespondenciji

PROGRAM TEČAJA

 • Engleski za telefonsku i email korespondenciju je idealan kratki tečaj za one koji trebaju obavljati učinkovite telefonske pozive te komunicirati putem e-pošte na engleskom jeziku u radnom okruženju.

 

Engleski u financijama i računovodstvu

PROGRAM TEČAJA

 • Tečaj obuhvaća sve aspekte financijskog vokabulara i mnoga druga područja. Obrađuje se vokabular, jezik i vještine koji se trebaju koristiti u nizu financijskih karijera kao što su računovodstvo, ekonomija, revizija, porez, bankarstvo, osiguranje, trgovina i statistika.

 

Pravni engleski

PROGRAM TEČAJA

 • Teme uključuju korporativno i trgovačko pravo, odgovornost, ugovorno pravo i intelektualno vlasništvo. Uvodi se opći pravni vokabular koji se odnosi na pravne sustave, pravne profesije i vještine odvjetnika u svakodnevnom životu.

Engleski u managementu

PROGRAM TEČAJA

 • Tečaj namijenjen MBA studentima i menadžerima koji trebaju koristiti engleski jezik na poslu. Ključne teme MBA , uključujući vodstvo, upravljanje promjenama i financije, obrađuju se  kroz  poslovne studije slučaja.

 

Engleski za taxi vozače

PROGRAM TEČAJA

 • Tečaj obrađuje teme kao što su dijelovi automobila, česte destinacije, primanje uputa od putnika, uobičajeni razgovori putnika i vozača, rješavanje problema s autom, čitanje mape, na aerodromu, prometna pravila, i sve situacije koje se mogu dogoditi u tom radnom okruženju.

 

Engleski u turzimu i ugostiteljstvu

PROGRAM TEČAJA

 • Tečaj je namijenjen profesionalcima iz sektora ugostiteljstva i turizma koji žele unaprijediti svoje engleske komunikacijske vještine u radnom okruženju. Teme koje se obrađuju uključuju hotelsku infrastrukturu, rezervacije, usluge hrane i pića, mogućnosti karijere.

 

Talijanski u gastronomiji

PROGRAM TEČAJA

 • Ako ste ikada željeli naučiti talijanski jezik kroz gastronomiju ovo je pravi tečaj za Vas.Obrađuju se tematske jedinice od kojih se svaka posvećena tipičnom talijanskom receptu.Gastronomska terminologija, recepti,  tehnike pripreme hrane kao i umjetnost tradicionalne kuhinje su neki od elemenata koji se usvajaju na ovom tečaju.

Tečajevi 2 u 1

PROGRAM TEČAJA

 • Ovaj pilot projekt namijenjen je početnicima iz engleskog i talijanskog jezika, i svima koji imaju malo predznanje i žele ‘obnoviti’ znanje tih jezika.
 • Polaznici na jednom tečaju uče dva jezika.

 

Dinamika tečajeva:

 • 2 u 1- specijalizirani + opći jezik- 36 sati-9 tjedana- ( 2x2) ( kratki )
 • 2 u 1- specijalizirani + opći jezik- 36 sati-ljetni semestar- ( 2x1)

 

Termini:

 • PONEDJELJAK, SRIJEDA: 15:30-17:00; 20:15-21:45
 • PETAK: 17:00-18:30
 • NA UPIT
 • KOD INDIVIDUALNIH TEČAJEVA - PO DOGOVORU

 

 SVE INFORMACIJE:

Jezični centar SPES - Središće
Ivana Šibla 17, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (8 - 22 sata, u srpnju i kolovozu 8-16 sati), 
subota (8 - 13 sati, u srpnju i kolovozu subotom ne radimo)
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr 

PRIJAVI SE ONLINE

uto, 16.01.2018 Opširnije ...

Putem online obrazaca još brže do stručnih prijevoda i tečajeva

Nakon što smo lani proslavili  20. rođendan, u želji da što bolje predstavimo našu tvrtku kakva je ona danas, moderna i sa širokim spektrom usluga  - odlučili smo presvući i naše korporativne web stranice kako bismo vam omogućili još brži pristup do naših usluga.

Novim dizajnom omogućili smo brži i jednostavniji pristup našim uslugama pa se tako putem online obrazaca sada  možete predbilježiti na tečaj stranog jezika ili zatražiti prijevod specijaliziranih prevoditelja koji u vrlo kratkom roku stiže u vaš e-sandučić.

Stranice su trenutno, osim na hrvatskom, aktivne i na engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku, a uskoro će biti funkcionalne na gotovo 40 jezika, čime smo dostupni klijentima u cijelome svijetu.

PRIJEVODI

Spes centar za poduke i prevodilaštvo jedinstven je po tome što se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima sa visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranja i imaju najmanje tri godine iskustva, a vladaju stručnom terminologijom gospodarske grane o kojoj se radi. Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

Zbog velikog broja prevoditelja koje imamo na raspolaganju, u mogućnosti smo isporučiti velike prijevode u kratkom vremenskom razdoblju.

Osim toga, za svih 40 jezika nudimo i uslugu prijevoda s ovjerom sudskih tumača pa i fizičke osobe mogu prevoditi i ovjeravati sve vrste dokumenata.

Ono po čemu smo posebni su i usmeni prijevodi, uključujući konsekutivno i simultano prevođenje, a također osiguravamo tehničku podršku prilikom održavanja konferencija.

NARUČI PRIJEVOD

 

TEČAJEVI

Poznavanje drugih jezika, pokazala su istraživanja, jamči veće plaće, a ima i pozitivne efekte na mozak i kognitivne sposobnosti. Ono što se možda ne može odmah iskoristiti, moglo bi itekako dobro doći kasnije u životu.

U Spesu nudimo tečajeve za preko 40 jezika, a polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju  popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

PRIJAVI SE NA TEČAJ STRANOG JEZIKA

uto, 14.06.2016 Opširnije ...

O nama

više od 20 godina iskustva

SPES – centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o. privatna je tvrtka iz Zagreba osnovana 1995. godine koja nudi usluge pisanoga i usmenoga prevođenja, ovjera sudskih tumača, odnosno tečajeva iz stranih jezika te poduka iz školskih predmeta.

Opširnije ...

Prijevodi

u ponudi 40 jezika

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

Opširnije ...

Tečajevi

u ponudi 40 jezika

Poznavanje drugih jezika jamči veće plaće, a ima i pozitivne efekte na mozak učenika i njihove kognitivne sposobnosti. Ono što se možda ne može odmah iskoristiti, moglo bi itekako dobro doći kasnije u životu.

Opširnije ...

Kontakti

na raspolaganju smo Vam

Kontaktirajte nas s povjerenjem u centralni ured ili pak u pojedini područni ured ovisno o vašim potrebama - na raspolaganju smo Vam.

Opširnije ...