Jamčimo grupe za sve razine engleskog jezika

Zašto SPES? - Jamčimo grupe za sve razine engleskog jezika. Požurite, osigurajte svoje mjesto!

(Jamčimo početak nastave za sve razine engleskog jezika na lokaciji Središće)

Povratak s godišnjeg odmora gdje smo “napunili baterije” prilika je za donošenje odluka o učenju nekog stranog jezika jer nužno je ulagati u svoje znanje. Vremena kada se kod nas ili odlaskom u bijeli svijet moglo koristiti samo s „guten Tag“ ili „good morning“ znanjem njemačkog i engleskog jezika su iza nas. Poslodavci traže savršeno znanje nekog stranog jezika a Europa i svijet su nam bliži nego ikad.

Naša je zamisao na jednom mjestu polaznicima omogućiti učenje svakog stranog jezika za kojeg postoji zanimanje. Trenutno smo u mogućnosti ponuditi 40-ak jezika. Zanimljivo je da za istu cijenu tečaja možete učiti engleski i npr. japanski jezik.

Nudimo mogućnost učenja u grupi ali i mogućnost dijeljenja cijene individualne nastave na dva ili tri polaznika. Popusti koje nudimo mogu biti privlačan faktor pa tako polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki završeni semestar. Popust od 20% na svaki drugi upisani jezik i popust od 5% na uplatu cjelokupnoga iznosa u gotovini ili virmanom.

 

Prijave za upise traju već od sada pa sve do 15. rujna 2018. Upisi su svakog radnog dana od 8.00 do 20.00 sati te od 1. rujna i subotom od 8.00 do 13.00 sati.

 

Možete nas kontaktirati:

e-mail: jezicni.centar@spes.hr

telefon: 01/ 6520 900

mobitel: 099/ 4654 466

naše adrese: Središće – Ivana Šibla 17 i  Špansko-Šetalište 150.brigade 10.

 

Ukoliko se polaznik ne može priključiti nekoj od grupa na lokacijama središće ili Špansko nudimo mogućnost i lokaciju Jezični centar Sveta Nedelja. Jedanko vrijedi i za Jezični centar Sveta Nedelja – ako  se  netko ne uspije priključiti nekoj grupi, može se prebaciti na naše lokacije Središće ili Špansko.