Tečaj poslovnog engleskog jezika

Poslovni engleski jezik 2 x 2 

  • Za sve koji žele naučiti engleski jezik i naučiti poslovnu terminologiju te za sve poslovne ljude koji žele učiniti napredak u svojoj karijeri.
  • Cilj tečaja je razviti samopouzdanje u fluentnosti govornika kako bi mogao koristiti engleski jezik u poslovnom okruženju.
  • Radi se po literaturi koja je nastala u suradnji sa Financial Times.

 

Cijena od 3.900,00 kn  uključuje:

  • 70 sati nastave u semestru
  • udžbenike
  • male grupe (4-8 polaznika)
  • nastavu u:

-  jutarnjem terminu ponedjeljak/srijeda 7.30 – 9.00 sati ili

-  večernjem terminu ponedjeljak/srijeda 20.10-21.50 sati;                                                             

  • nastava se održava u učionicama na adresi Ivana Šibla 17, Središće
  • početak nastave: 6.11.2017.

 

Za poslovni engleski jezik potrebno je imati predznanje općeg jezika na razini B1. SPES tečaj poslovnog engleskog jezika temelji se na visoko kvalitetnim udžbenicima koji su osmišljeni isključivo za usvajanje poslovnog engleskog jezika vezanog uz prezentacije, marketing, prodaju, poslovne sastanke, telefoniranje, dopisivanje, itd.

Nadalje, predavač redovito uključuje tekuće teme svjetskih zbivanja s područja ekonomije, gospodarstva, financija, te globalne politike, kako bi Vas jezično pripremio za manje formalne poslovne situacije kao na primjer obilazak grada ili poslovne večere u društvu poslovnih partnera.

 

Profesorice:

 

Zaljubljenost u inovaciju i tehnologiju isprepletena s adrenalinom svijeta businessa inspirira našu bilingualnu predavačicu. Klarisa Sokolović je magistrirala engleski jezik na The University of South Florida gdje je tijekom studija predavala engleski američkim studentima prve godine. Klarisa je također i ovlašteni sudski tumač za engleski jezik, te je u prošlosti osnovala i vodila dva različita poduzeća. Posao predavača poslovnog engleskog jezika pruža joj neizmjerno zadovoljstvo jer joj omogućuje dodir sa svime što je inspirira i kreativno potiče.

 https://www.linkedin.com/in/klarisa-sokolovic-cizmek-145a8280

 

 

 

Zove se Martina Tripković. Oduvijek je bila ljubitelj stranih jezika i kultura, te je upis Filozofskog fakulteta u Zagrebu, engleskog i talijanskog jezika bio logični životni slijed.  Komunikacijski pristup kao i kreativnost nastoji prakticirati u svojoj nastavi gdje se trudi primijeniti znanje koje je stekla na poslijediplomskom specijalističkom studiju iz Odnosa s Javnošću. U poslovnom jeziku koristi najsuvremenije materijale koji prate postojeće trendove i zbivanja u poslovnom svijetu. Stavlja naglasak na stvarnim poslovnim situacijama  i što veći angažman samih polaznika.  Bila je stipendistica E-Capital Start-Up projekta za business u kulturi. Provela je tri mjeseca u Italiji educirajući se za navedeno područje. Želeći približiti strane jezike i kulturu široj publici, organizirala je kulturno-glazbene večeri popraćene edukativno-gastronomskim karakterom. U slobodno vrijeme volontira, bavi se sportom i gastronomijom.

 

Sve informacije:

Jezični centar Spes - Središće
Ivana Šibla 17, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (8 - 22 sata, u srpnju i kolovozu 8-16 sati), 
subota (8 - 13 sati, u srpnju i kolovozu subotom ne radimo)
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr 

Online prijava na SPES poslovni tečaj: