Uz Spes se pripremite na vrijeme za poslovnu 2017. godinu

Iduća godina godina je gospodarskog oporavka i novih poslovnih prilika. Bilo da tek planirate iskorak na strana tržišta ili na njima već poslujete, pripremite se na vrijeme za poslovnu 2017. godinu i na našoj adresi pronađite sve odgovore koji vam trebaju.  Specijalizirani prijevodi na preko 40 jezika stižu vam u najbržem mogućem roku. Tekstove možete dostaviti putem naših online obrazaca, a prijevod dobivate elektronskom poštom ili dostavom.

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju najmanje tri godine iskustva te vladaju stručnom terminologijom. Tekstovi koje nam povjeravate na prevođenje daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata. Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

Nova godina prilika je i da sami usavršite strani jezik.  Naša je zamisao omogućiti učenje svakog stranog jezika kroz različite vrste tečajeva (grupni, individualni, intenzivni, tečajevi u tvrtkama, pripreme za maturu, pripreme za međunarodno priznate diplome…). Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

Želimo vam mnogo uspjeha!