O nama

PONUDA ZA ONLINE TEČAJEVE NA JESEN:

 

POPUSTI:

Za prijave i uplate cjelokupnog iznosa online tečaja: 

 • do 31.07.  30% popust;
 • do 15.08.  20% popust;
 • do 31.08.  10% popust.

Od 01.09.2020. cijena je regularna tj. nema popusta.

 

CIJENA STANDARDNIH ONLINE TEČAJEVA:

 • 2.396,00 kn (328 eura) – 30% za jednokratno plaćanje do 31.07. = 1.677,20 kn (230 eura)
 • 2.396,00 kn (328 eura) – 20% za jednokratno plaćanje do 15.08. = 1.916,80 kn (263 eura)
 • 2.396,00 kn (328 eura) – 10% za jednokratno plaćanje do 31.08. = 2.156,40 kn (295 eura)

 

CIJENA POSLOVNIH ONLINE TEČAJEVA:

 • 2.600,00  kn + PDV  (355 euro + VAT) - 30% za jednokratno plaćanje do 31.07. = 1.820,00 kn + PDV (249 euro + VAT)
 • 2.600,00  kn + PDV  (355 euro + VAT) – 20% za jednokratno plaćanje do 15.08. = 2.080,00 kn + PDV (285 euro + VAT)
 • 2.600,00  kn + PDV  (355 euro + VAT) – 10% za jednokratno plaćanje do 31.08. = 2.340,00 kn + PDV  (320 euro + VAT)

 POČETAK NASTAVE: RUJAN 2020.

 

KLIKNITE I SAZNAJTE VIŠE O NAŠOJ PONUDI 

 

NAŠE USLUGE

Trebate li prijevod, uslugu sudskog tumača ili želite online tečaj stranog jezika - mi smo ono što tražite! SPES.

 

PRIJEVODI 

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 25 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima sa visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranja i imaju najmanje tri godine iskustva, a vladaju stručnom terminologijom gospodarske grane o kojoj se radi. Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

Zbog velikog broja prevoditelja koje imamo na raspolaganju, u mogućnosti smo isporučiti velike prijevode u kratkom vremenskom razdoblju. Ono po čemu smo posebni su i usmeni prijevodi, uključujući konsekutivno i simultano prevođenje, a također osiguravamo tehničku podršku prilikom održavanja konferencija.

PRIJEVODI - ONLINE NARUDŽBA

 

 SUDSKI TUMAČI

Osim toga, za svih 40 jezika nudimo i uslugu prijevoda s ovjerom sudskih tumača pa pravne ili fizičke osobe mogu prevoditi i ovjeravati sve vrste dokumenata. Postoji mogućnost ovjere osobnih dokumenata, pravne, tehničke i druge dokumentacije za koju je potrebna pravna valjanost i istovjetnost originalu koju potvrđuje sudski tumač za ciljni jezik.

PRIJEVOD S OVJEROM SUDSKOG TUMAČA - ONLINE NARUDŽBA

 

 

 ONLINE TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Osim usluga prevođenja, nudimo i uslugu online tečajeva stranih jezika. Glavna prednost naše online nastave je u tome što je potpuno interaktivna, uživo s profesorom, individualno ili u grupama.

KAKO SE IZVODE I KOJE SU PREDNOSTI ONLINE TEČAJEVA

Glavna prednost koju nudimo je potpuno interaktivna online nastava uživo s profesorom u grupama  i mogućnost odabira ciljanog tečaja koji u kratko vrijeme rješava klijentov trenutni problem.

Online nastava održava se s profesorom u realnom vremenu putem naše platforme za online učenje. Platforma za online učenje omogućuje vrhunsku razinu edukacije, mogućnost potpune interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

U virtualnoj učionici možete pratiti nastavu, vidjeti profesora, a sami komunicirate putem mikrofona. Tijekom nastave na vašem računalu vidjet ćete ploču na kojoj profesor predstavlja nastavne materijale u obliku prezentacije, tekstualnom, audio ili video formatu. Prema potrebi, možete postavljati pitanja putem mikrofona ili chata, a profesor Vam u realnom vremenu odgovara.  Polaznici kamere nisu obvezni uključivati, a profesori je uključuju prema potrebi.

Na satu profesor može ponuditi preuzimanje nastavnih materijala u PDF ili nekom drugom elektroničkom formatu.

Profesor Vas čeka u unaprijed  dogovorenom terminu u virtualnoj učionici u koju se Vi prijavljujete svojim korisničkim podacima koje vam unaprijed pošaljemo na Vašu mail adresu.

Sve ovo dostupno vam je iz udobnosti vašeg doma, a jedino što trebate imati je računalo sa slušalicama, mikrofonom i kamerom te stabilnu internet vezu minimalne brzine 4/1 Mbps.

Osim online tečajeva stranih jezika, posebno je zanimljiva nova online usluga kojom vaš školarac može dodatno slijediti školski program s našim profesorom. U ponudi su: matematika, fizika, kemija, latinski i hrvatski jezik.

SPES Jezični centar u Online nastavi je osim na opći jezik usmjeren i na poslovni jezik jer potreba za uspostavljanjem jezičnog i kulturnog razumijevanja je maksima kada se radi o poslovanju sa stranim klijentima i partnerima. U ponudi imamo i online tečajeve za učenje hrvatskog jezika za strance.

 

PREDNOSTI ONLINE NASTAVE:

 • Nastava iz udobnosti vlastitog doma ili ureda, bez obzira gdje se u svijetu nalazili.
 • Bez dodatnih troškova i gubljenja vremena.
 • Nastavu izvode isključivo stručnjaci u području edukacije stranih jezika.

 

 PONUDA ONLINE TEČAJEVA