Prijevod s engleskog na hrvatski

Pisani (neovjereni) prijevodi s engleskog na hrvatski jezik

Kvalitetno prevođenje teksta naša je misija posljednjih 20 godina. Engleski je treći po redu najčešće govoreni materinji jezik. Stoga zatražite uslugu pismenih prijevoda tj. prevođenja teksta sa engleskog na hrvatski jezik našeg prevoditeljskog centra.

Prevođenje teksta na engleskom jeziku povjeravamo vrhunskim prevoditeljima za engleski jezik s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju najmanje tri godine iskustva te vladaju stručnom terminologijom.

Tekstovi koje nam povjeravate na prevođenje sa engleskog jezika na hrvatski jezik daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

 

Prevodimo sa engleskog na hrvatski jezik:

 • Pravnu dokumentaciju
 • Dokumentacije tehničkih društava
 • Osobne dokumente
 • Tehničku dokumentaciju
 • Medicinsku dokumentaciju
 • Svu ostalu dokumentaciju i stručne tekstove

Obratite nam se s povjerenjem – Hvala vam!

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.

 

Usmeni prijevodi sa engleskog na hrvatski jezik

Iznimno je važno uvijek koristiti usluge profesionalnih prevoditelja engleskog jezika, pogotovo u poslovnom svijetu. Ako Vaša poslovna situacija zahtijeva konsekutivno ili simultano prevođenje za engleski jezik kontaktirajte nas s povjerenjem i postanite naš klijent.

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE je prenošenje izgovorenih informacija s engleskog jezika na hrvatski jezik u usmenome obliku; prijevodi poslovnih sastanaka, pregovora, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare itd.

SIMULTANO PREVOĐENJE – prenošenje izgovorenih informacija s engleskog jezika na hrvatski jezik u usmenome obliku; prijevodi međunarodnih konferencija, simpozija, sajmova, seminara, konferencija za novinare, sastanaka itd. uz uporabu tehničkoga sustava za simultano prevođenje. Za simultano prevođenje sa engleskog na hrvatski jezik nudimo i TEHNIČKU PODRŠKU – konferencijski sustavi i sustavi za simultano prevođenje prilikom održavanja konferencija, sastanaka itd.

 

Ostale usluge našeg prevoditeljskog ureda – lektura, korektura, prijevod audio/video zapisa

Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom i korekturom.

PRIJEVOD AUDIO/VIDEO ZAPISA na engleskom jeziku – prijevod audio/video zapisa s engleskog na hrvatski jezik u pisanome obliku

LEKTURA (JEZIČNA REDAKTURA) hrvatskog teksta– jezična provjera izvornika na engleskom jeziku, usporedba izvornoga (engleskog) i ciljnoga (hrvatskog) teksta s obzirom na terminološku dosljednost, jezična pravila i stil; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo lekturu

KOREKTURA hrvatskog teksta– provjera otisaka sloga prije objavljivanja i ispravak slučajnih tipografskih, interpunkcijskih, pravopisnih i drugih pogrešaka nastalih uslijed prebacivanja lektoriranoga teksta u format prikladan za tisak; za tekstove namijenjene za tisak, odnosno javno objavljivanje, preporučujemo nakon lekture napraviti i korekturu

 Zašto odabrati prijevod sa engleskog na hrvatski jezik u SPES-u?

 • Najbrži pismeni i usmeni prijevodi na hrvatski jezik
 • Dugogodišnja tradicija u prevođenju engleskog jezika
 • Stručni prevoditelji za engleski jezik s iskustvom
 • Posebne pogodnosti za Ugovorom vezane poslovne stranke
 • Pristupačne cijene za prevođenje engleskog jezika
 • Posebne pogodnosti za zajedničku uslugu prijevoda teksta na engleskom + tečaja stranog jezika – 2u1
 • Besplatni savjeti i ponude za usluge pismenih, usmenih prijevoda sa engleskog na hrvatski jezik
 • Veliki tim prevoditelja za prevođenje sa engleskog na hrvatski jezik.

Za sve informacije nazovite naš broj 01 3095 915, pošaljite upit za prijevod na spes@spes.hr ili jednostavno ispunite kratki online obrazac i zatražite besplatnu ponudu.