SPES ONLINE

SPES ONLINE

Potreba za uspostavljanjem jezičnog i kulturnog razumijevanja je maksima kada se radi o poslovanju sa stranim klijentima i partnerima. Kako bi zadovoljio ovu potrebu, SPES Jezični centar proširuje svoju jezičnu ponudu nudeći tečajeve na daljinu poslovnog engleskog, ruskog, talijanskog i španjolskog jezika, potpuno prilagođene specifičnim potrebama svakog klijenta.

Nakon višegodišnjeg iskustva u radu s poslovnim jezikom shvatili smo da ne postoji metodologija prilagođena učenju jezika uz razvijanje određene poslovne vještine. Svi se udžbenici usredotočuju na gramatiku, vokabular, mnoge tekstove za čitanje, ali nitko izravno ne napada određeni hendikep.

SPES Jezični centar ovog ljeta pokrenuo je dva nova projekta usmjerena na poslovni jezik i učenje hrvatskog jezika na daljinu. Glavna prednost koju nudimo je nastava online uživo s profesorom u grupama do 6 osoba i mogućnost odabira ciljanog tečaja koji u kratko vrijeme rješava klijentov trenutni problem.

Online nastava osmišljena je kako bi pružila učinkovito rješenje koje pokriva širok raspon potreba za stranim jezikom.

SpesOnline je projekt namijenjen stranim državljanima koji borave u Hrvatskoj i trebaju znanje hrvatskog jezika za komunikaciju u poslovnim kontaktima ili u dnevnim situacijama, ali i onima koji žele upoznati Hrvatsku i njezinu kulturu življenja radi privatnih interesa.

SpesOnline.biz je projekt namijenjen profesionalcima koji trebaju brzo i učinkovito poboljšati svoje poslovne i društvene vještine na stranom jeziku.

Ponudu specijaliziranih tečajeva, termine i dodatne informacije potražite na našoj specijaliziranoj web stranici.