UPISI U NOVI SEMESTAR UZ POPUSTE

U Spesu su u tijeku upisi na online tečajeve u zimskom semestru 2019./2020. godine.

 

KAKO SE IZVODE I KOJE SU PREDNOSTI ONLINE TEČAJEVA

Glavna prednost koju nudimo je potpuno interaktivna online nastava uživo s profesorom u grupama  i mogućnost odabira ciljanog tečaja koji u kratko vrijeme rješava klijentov trenutni problem.

Online nastava održava se s profesorom u realnom vremenu putem naše platforme za online učenje. Platforma za online učenje omogućuje vrhunsku razinu edukacije, mogućnost potpune interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

U virtualnoj učionici možete pratiti nastavu, vidjeti profesora, a sami komunicirate putem mikrofona. Tijekom nastave na vašem računalu vidjet ćete ploču na kojoj profesor predstavlja nastavne materijale u obliku prezentacije, tekstualnom, audio ili video formatu. Prema potrebi, možete postavljati pitanja putem mikrofona ili chata, a profesor Vam u realnom vremenu odgovara.  Polaznici kamere nisu obvezni uključivati, a profesori je uključuju prema potrebi.

Na satu profesor može ponuditi preuzimanje nastavnih materijala u PDF ili nekom drugom elektroničkom formatu.

Profesor Vas čeka u unaprijed  dogovorenom terminu u virtualnoj učionici u koju se Vi prijavljujete svojim korisničkim podacima koje vam unaprijed pošaljemo na Vašu mail adresu.

Sve ovo dostupno vam je iz udobnosti vašeg doma, a jedino što trebate imati je računalo sa slušalicama, mikrofonom i kamerom te stabilnu internet vezu minimalne brzine 4/1 Mbps.

Osim online tečajeva stranih jezika, posebno je zanimljiva nova online usluga kojom vaš školarac može dodatno slijediti školski program s našim profesorom. U ponudi su: matematika, fizika, kemija, latinski i hrvatski jezik.

SPES Jezični centar u Online nastavi je osim na opći jezik usmjeren i na poslovni jezik jer potreba za uspostavljanjem jezičnog i kulturnog razumijevanja je maksima kada se radi o poslovanju sa stranim klijentima i partnerima. U ponudi imamo i online tečajeve za učenje hrvatskog jezika za strance.

 

POPUSTI

Polaznici koji su pohađali standardni tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju  popust od 5% za svaki semestar online nastave (primjerice polaznici koji su pohađali standardni tečaj dva semestra ostvaruju popust od 10%, polaznici koji su polazili standardni tečaj 3 semestra ostvaruju 15% popusta itd.).

Popust od 20% za drugog člana iste obitelji.

Popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

Popust od 5% na uplatu cjelokupnoga iznosa u gotovini ili virmanom.

Popusti se mogu zbrajati po raznim osnovama, ali najviše do 20%.

Cijene online nastave određene su na bazi od minimalno 7 polaznika u grupi.

Ako u skupinama standardnih online tečajeva ima manje od 7 polaznika, cijena tečaja ostaje ista, samo se smanjuje broj školskih sati nastave.

  • 6 polaznika = 62 školska sata
  • 5 polaznika = 56 školskih sati
  • 4 polaznika = 50 školskih sati

Online nastavu pratite iz udobnosti vašeg doma, a klasični standardni tečajevi u učionicama odvijaju se u Svetoj Nedelji na lokaciji Habdelići 5a, Novaki. Sve informacije o stadardnim tečajevima potražite ovdje

Možete nas kontaktirati od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati ili nas potražiti na našim Facebook stranicama.

 

 Informacije i upisi:

  1. Kontaktirajte nas
  2. Ukoliko imate predznanje potrebno Vas je testirati – test šaljemo mailom te nakon što ga ispunite vraćate nam nazad na našu mail adresu jezicni.centar@spes.hr
  3. Nakon što odaberete odgovarajući online tečaj, potvrdimo Vam odgovarajući termin i šaljemo Vam mailom na potpis Ugovor o održavanju online nastave.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Upisi
Garićgradska 11, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (9 - 17 sati)
Tel:  + 385 (0)1 6520 900
Faks: + 385 (0)1 6590 270
Mob: + 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr

Nastava u učionicama
JEZIČNI CENTAR SVETA NEDELJA d.o.o. 
Habdelići 5/A, Novaki
10 431 Sveta Nedelja 
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr

 

ONLINE PRIJAVA NA TEČAJEVE

 

NAPOMENA - NASTAVA U UČIONICAMA

Klasična nastava u učionicama organizira se samo u Jezičnom centru Sveta Nedelja u Novakima ili u tvrtkama (grupno ili individualno).