VRSTE TEČAJEVA

TEČAJ OPĆEGA JEZIKA – tečaj na kojemu se uči opći vokabular.


TEČAJ POSLOVNOGA JEZIKA – tečaj na kojem se uči jezik struke, a područje ovisi o polaznikovim potrebama (ekonomija, pravo, tehnika, građevinarstvo, strojarstvo itd.).


INTENZIVAN TEČAJ – organizira se za brzo učenje općega ili poslovnoga jezika. Ovaj je tečaj pogodan za one polaznike koji već imaju određeno jezično predznanje te u vrlo kratkom vremenu moraju ponoviti ili usavršiti jezik.


KONVERZACIJSKI TEČAJ – ovaj je tečaj namijenjen polaznicima koji dobro znaju određeni jezik te žele usavršiti svoje komunikacijske vještine na tome jeziku.


PRIPREMNI TEČAJEVI ZA POLAGANJE MEĐUNARODNOGA ISPITA – ovaj je tečaj organiziran na način da polaznika optimalno pripremi za polaganje međunarodnoga ispita u jednoj od za to akreditiranih institucija.


INDIVIDUALNA NASTAVA – ova je nastava prilagođena polaznikovim potrebama i zahtjevima. Ova se nastava organizira uglavnom za polaznike koji bilo iz poslovnih ili privatnih razloga ne mogu pohađati redovni tečaj ili imaju bilo kakve posebne zahtjeve u vezi sadržaja nastave, kao što je npr. priprema za neku prezentaciju, poslovne pregovore ili službeni put.


TEČAJEVI ZA TVRTKE – organiziramo i tečajeve za tvrtke u njihovim prostorijama. Ova je nastava također u potpunosti prilagođena naručiteljevim zahtjevima.