Učenje arapskog jezika

Tečaj arapskog jezika u našoj školi stranih jezika SPES

Na učenje stranih jezika potiče nas ne samo ljubav prema nekom jeziku, zanimanje za kulturu ili književnost te zemlje ili želja za komunikacijom s njezinim stanovnicima na putovanjima već i potreba koju nam nameće posao i karijera. Tako je i Vas nešto od toga potaklo da posjetite naše stranice.

Jezični centar SPES nudi mogućnost učenja nekog između 40 stranih jezika uz osobni odabir, učiti u grupi ili individualno.

S obzirom da se upravo poslovni ljudi često nalaze u prilikama gdje moraju upotrijebiti svoje znanje određenog stranog jezika njima upravo odgovara individualna nastava, a oni polaznici koji vole timski rad, odlučuju se za grupne tečajeve stranih jezika. Kod individualne nastave termine, dinamiku i intenzitet rada dogovarate sa predavačem dok je kod grupnih tečajeva to već unaprijed određeno. Osim toga, kod individualne nastave možete birati hoćete li na sat poduke doći na neku od adresa gdje SPES organizira nastavu, ili predavač stiže izravno k Vama kući, odnosno Vi možete otići predavaču, a možete i odlučiti želite li angažirati studenta ili profesora.

Grupni tečajevi stranih jezika mogu ići dinamikom 2x2, 1x2 ili po dogovoru s grupom, u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim satima, ovisno o tome kako većini odgovara. Grupe mogu imati od 7 do 15 polaznika a broj sati je od 50-70 školskih sati, ovisno o tome koliko ima polaznika u svakoj grupi. Naši tečajevi uključuju savladavanje svih komponenti stranih jezika na određenom stupnju: čitanje, slušanje, pismeno i usmeno i izražavanje uz usvajanje vokabulara i gramatike te vježbe konverzacije.

Učenje arapskog jezika je ostvarivo u našem jezičnom centru pa nas za sve konkretnije informacije slobodno kontaktirajte.

U našoj školi stranih jezika nudimo mogućnost učenja više od  40 stranih jezika!