6 razloga zašto odabrati SPES

1

Pismeni i usmeni prijevodi na preko 40 jezika

U mogućnosti smo pružiti usluge svih vrsta usmenih i pisanih prijevoda te prijevoda s ovjerom sudskih tumača na preko 40 jezika. Tekst možete dostaviti osobno ili putem elektronske pošte, a prijevod dobivate u najkraćem mogućem roku u obliku i na način koji želite – elektronskom poštom ili žurnom dostavom.

2

Dugogodišnja tradicija u prevođenju

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 25 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

3

Stručni prevoditelji s iskustvom

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranje i imaju najmanje tri godine iskustva te vladaju stručnom terminologijom. Tekstovi koje nam povjeravate na prevođenje daju se na uvid samo prevoditeljima s kojima je potpisan ugovor o čuvanju tajnosti podataka naših klijenata.

4

Popusti na tečajeve jezika

Naša je zamisao omogućiti učenje svakoga stranog jezika za koji postoji zanimanje kroz različite vrste tečajeva (grupni, individualni, intenzivni, tečajevi u tvrtkama, pripreme za međunarodno priznate diplome…). Polaznici koji su pohađali tečaj u Jezičnom centru Spes ostvaruju popust od 5% za svaki semestar, popust od 20% za drugog člana iste obitelji te popust od 20% na svaki drugi upisani jezik.

5

Individualna nastava do 3 polaznika

Mogućnost dijeljenja cijene individualne nastave na dva ili tri polaznika. Pored individualne nastave iz stranih jezika, za đake i studente organiziramo i poduke iz drugih školskih predmeta, kao što su biologija, kemija, fizika, matematika i drugo.

6

Cijene standardnih tečajeva iste za sve jezike

Kod nas za istu cijenu tečaja možete učiti engleski i, primjerice, norveški jezik.

NOVOSTI

NOVO! BESPLATNI ONLINE TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Dobrodošli na našu web stranicu! U našoj tvrtki ponovno pružamo izvrsnu priliku učenja stranih jezika putem besplatnih ONLINE tečajeva u kojima imate potpunu interakciju s profesorima.

Naša ponuda obuhvaća početne razine, tj. osnove za danski, engleski, francuski, norveški, njemački, ruski, španjolski, švedski i talijanski.

Tečajevi se održavaju u realnom vremenu i omogućena je potpuna interakcija s profesorima, a nakon svakog održanog sata, polaznicima je 10 dana dostupna snimka nastave.

Ako ste zainteresirani za određeni jezik, jednostavno kliknite na pripadajući link kako biste saznali sve detalje o tečaju, pronašli link za prijavu i informacije o tome što možete očekivati na tečaju. Počnite svoje jezično putovanje već danas!

DANSKI

ENGLESKI

FRANCUSKI

NORVEŠKI

NJEMAČKI

RUSKI

ŠPANJOLSKI

ŠVEDSKI

TALIJANSKI

PONUDA ZA UČENJE SVIH OSTALIH STRANIH JEZIKA

Osim navedenih stranih jezika, nudimo vam i mogućnost da sami kreirate tečaj za učenje bilo kojeg drugog jezika prema vašim individualnim potrebama i željama. Odaberite link u tekstu ispod i pogledajte nevjerojatne mogućnosti učenja stranih jezika kroz tečajeve koje sami kreirate! Sami prilagodite termine, trajanje, vrstu i cijenu ONLINE tečaja!

KREIRAJ SVOJ VLASTITI ONLINE TEČAJ!

 

pon, 15.04.2024 Opširnije ...

SPES TRAŽI PROFESORE HRVATSKOG JEZIKA ZA INTEGRACIJSKI TEČAJ UŽIVO ZA STRANE RADNIKE

MOGUĆA JE PRIJAVA BEZ OBZIRA NA MJESTO BORAVKA U HRVATSKOJ.  

Preduvjeti:

  • visoka stručna sprema
  • poželjno iskustvo u podučavanju uživo

 

Od kandidata za profesore traži se:

  • spremnost na rad u tvrtkama uživo
  • spremnost na rad u našim prostorijama
Prednost:
  • služenje nekim drugim stranim jezikom

 

Napomena:

Zainteresirane kandidate molimo da popune upitnik na ovoj poveznici, a kandidate koje uzmemo u razmatranje povratno ćemo kontaktirati i zatražiti dodatnu dokumentaciju (preslika fakultetske diplome, životopise na hrvatskom ili na  drugom stranom jeziku kojim se služi...).

uto, 30.01.2024 Opširnije ...

Besplatan integracijski tečaj hrvatskoga jezika za strane radnike

Uspješno organiziramo i provodimo tečajeve stranih jezika pa tako 
i hrvatskoga jezika za strance.

SPES je jezični centar za poduke i prevodilaštvo osnovan u Zagrebu prije 30 godina. Uspješno organiziramo i provodimo tečajeve stranih jezika pa tako i hrvatskoga jezika za strance.

Ovim putem javljamo informaciju da se sa Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike uskoro ide u realizaciju kraćih programa učenja hrvatskog jezika za strance koji bi pokrivali sektore ugostiteljstvo, trgovinu, graditeljstvo, prehrambenu i prerađivačku industriju.

 Programi će biti financirani putem vaučera od strane HZZ-a te je u prvom valu predviđeno učenje hrvatskog jezika za 10.000 stranih radnika s radnom dozvolom.

 

Budući da je Ministarstvo rada dalo renomiranim školama stranih jezika odgovoran posao za kraću nastavu učenja hrvatskog jezika za strance tako će i SPES d.o.o. biti zadužen za organiziranje učenja hrvatskog jezika za strance.

Ako ste zainteresirani za suradnju s nama molimo za povratni odgovor. Bilo bi odlično i da nam javite, s obzirom na to da će se nastava odvijati uživo i da će se hrvatski jezik moći učiti i u Vašim prostorijama, imate li na raspolaganju svoj prostor gdje bi Vaši zaposlenici mogli učiti hrvatski jezik. O svim daljnjim koracima ćemo Vas obavijestiti.

U nadi buduće uspješne suradnje ostajemo

s poštovanjem

Slobodan Matić, dipl. teolog
direktor

 

SPES centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.
Garićgradska 11
10000 Zagreb
Tel: +385 1 3095 915
Faks: +385 1 3096 737
Gsm: +385 98 278 797
e-mail: jezicni.centar@spes.hr
www.spes.hr

 

pon, 29.01.2024 Opširnije ...

CREATE YOUR COURSE YOURSELF

SPECIAL OFFER OF ONLINE FOREIGN LANGUAGE COURSES
CREATE YOUR COURSE YOURSELF

You choose the days, terms, group size and price!
Click on the link below and fill in the form by which you will completely customize the course to your needs!

FORM IN ENGLISH LANGUAGE

OBRAZAC NA HRVATSKOM JEZIKU


It has never been easier or simpler to learn Croatian, English, German, Italian, French, or another foreign language!
As soon as a sufficient number of participants is gathered for a group to be self-sustaining, it begins!
Applications in progress.


COURSES PROVIDED BY:
SPES centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.
Garićgradska 11, 10 000 Zagreb, Croatia
E-mail: jezicni.centar@spes.hr
Tel.: 00385 1 6520900
www.spes.hr

uto, 16.01.2024 Opširnije ...

O nama

više od 25 godina iskustva

SPES – centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o. privatna je tvrtka iz Zagreba osnovana 1995. godine koja nudi usluge pisanoga i usmenoga prevođenja, ovjera sudskih tumača, odnosno tečajeva iz stranih jezika te poduka iz školskih predmeta.

Opširnije ...

Prijevodi

u ponudi 40 jezika

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

Opširnije ...

Tečajevi

u ponudi 40 jezika

Poznavanje drugih jezika jamči veće plaće, a ima i pozitivne efekte na mozak učenika i njihove kognitivne sposobnosti. Ono što se možda ne može odmah iskoristiti, moglo bi itekako dobro doći kasnije u životu.

Opširnije ...

Kontakti

na raspolaganju smo Vam

Kontaktirajte nas s povjerenjem u centralni ured ili pak u pojedini područni ured ovisno o vašim potrebama - na raspolaganju smo Vam.

Opširnije ...