Međunarodni ispiti

U ponudi imamo i pripreme za međunarodne ispite koji se polažu kod:

British Council – engleski jezik PET (Preliminary English Test-B1), FCE (First Certificate in English-B2), BEC (Business English Certificate), CAE (Certificate in Advanced English-C1), CPE (Certificate in Proficiency in English-C2).

Goethe Institut Zagreb – njemački jezik Goethe-Zertifikat A1, Goethe-Zertifikat A2, Goethe-Zertifikat B1, Goethe-Zertifikat C1, Goethe-Zertifikat C2 (GDS).

Ovi tečajevi pripremaju polaznike za polaganje ispita u navedenim institucijama. Od polaznika se očekuje da su dobro pripremljeni i da znaju što se na pojedinim razinama očekuje od njih. Za nastavu se koriste odgovarajući udžbenici i nastavni materijali koji polaznike na najbolji mogući način pripremaju za međunarodne ispite.

Polaganjem međunarodnoga ispita i stjecanjem odgovarajuće diplome polaznik dobiva potvrdu o stupnju znanja stranoga jezika. A međunarodna diploma mu omogućuje, između ostaloga, i školovanje ili zapošljavanje u inozemstvu. Ovo je prije svega vrlo interesantno za one koji u budućnosti žele proširiti svoje horizonte i otići u inozemstvo kako bi stekli nova iskustva.