ONLINE TEČAJEVI

Glavna prednost koju nudimo je nastava online uživo s profesorom u grupama  i mogućnost odabira ciljanog tečaja koji u kratko vrijeme rješava klijentov trenutni problem.

Online nastava održava se s profesorom u realnom vremenu putem naše platforme za online učenje. Platforma za online učenje omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Profesor Vas čeka u unaprijed  dogovorenom terminu u virtualnoj učionici u kojoj se Vi prijavljujete svojim korisničkim podacima koje vam unaprijed pošaljemo na Vašu mail adresu.

U virtualnoj učionici možete putem kamere vidjeti profesora i ostale polaznike, a komunicirate preko mikrofona. Na ekranu imate ploču na kojoj možete pisati, čitati, slušati i gledati audio i video zapise, pratiti prezentacije i još mnogo toga. Polaznici kamere nisu obvezni uključivati, a profesori je uključuju prema potrebi.

Na svakom satu možete preuzeti materijal u obliku PDF dokumenta.

Sve ovo dostupno vam je iz udobnosti vašeg doma a jedino što trebate imati je računalo s mikrofonom i kamerom te stabilnu internet vezu minimalne brzine 4/1 Mbps.

SPES Jezični centar u Online nastavi je osim na opći jezik usmjeren i na poslovni jezik jer potreba za uspostavljanjem jezičnog i kulturnog razumijevanja je maksima kada se radi o poslovanju sa stranim klijentima i partnerima. Također usmjereni smo i na učenje hrvatskog jezika za strance.

 

KLIKNI NA VIDEO I POGLEDAJ DEMO ONLINE INTERAKTIVNE NASTAVE 

 

 

 

 

Informacije i upisi:

1. Kontaktirajte nas

2. Ukoliko imate predznanje potrebno Vas je testirati – test šaljemo mailom te nakon što ga ispunite vraćate nam nazad na našu mail adresu jezicni.centar@spes.hr

3. Nakon što odaberete odgovarajući online tečaj, potvrdimo Vam odgovarajući termin i šaljemo Vam mailom na potpis Ugovor o održavanju online nastave.

 

Kontaktirajte nas:

Spes centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.
Garićgradska 11, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (9 - 17 sati)
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr

KLIKOM NA LINK Prilagodite termine, trajanje, vrstu i cijenu ONLINE tečaja stranog jezika prema Vašim potrebama.