OPĆI JEZIK

OPĆI JEZIK - ONLINE TEČAJ

Tečaj uključuje razvoj vještina pisanja, čitanja, slušanja i govora za upotrebu i snalaženje u društvenim situacijama tj. u svakodnevnom okruženju (obitelj, tržnica, restoran, kafić, praznici). U tečaju se koristi novi pristup učenju gramatike potpomognut jasnim, lako dostupnim gramatičkim pregledom i priručnim materijalom, vježbe izgovora, tehnike uspješnog učenja vokabulara.

Cijena tečaja iznosi 333 eura (2.508,99 kn), online sat traje 45 minuta dinamikom 2x2.

Termini online tečajeva definirat će se 5-7 dana prije početka nastave, ovisno o upitima tj. grupiranju potencijalnih polaznika.

 

KAKO SE IZVODI ONLINE NASTAVA

Online nastava održava se s profesorom u realnom vremenu putem naše platforme za online učenje ili Skypea. Platforma za online učenje omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

U virtualnoj učionici možete pratiti nastavu, vidjeti profesora, a sami komunicirate putem mikrofona. U virtualnoj učionici vidjet ćete ploču na kojoj profesor predstavlja nastavne materijale u obliku prezentacije, tekstualnom, audio ili video formatu. Tijekom nastave možete postavljati pitanja putem mikrofona ili chata, a profesor Vam u realnom vremenu odgovara.  Polaznici kamere nisu obvezni uključivati, a profesori je uključuju prema potrebi.

Na satu profesor može ponuditi preuzimanje nastavnih materijala u PDF ili nekom drugom elektroničkom formatu.

Profesor Vas čeka u unaprijed  dogovorenom terminu u virtualnoj učionici u kojoj se Vi prijavljujete svojim korisničkim podacima koje vam unaprijed pošaljemo na Vašu mail adresu.

Sve ovo dostupno vam je iz udobnosti vašeg doma, a jedino što trebate imati je računalo s mikrofonom i kamerom te stabilnu internet vezu minimalne brzine 4/1 Mbps.

Osim online tečajeva stranih jezika, posebno je zanimljiva nova online usluga kojom vaš školarac može dodatno slijediti školski program s našim profesorom. U ponudi su: matematika, fizika, kemija, latinski i hrvatski jezik.

SPES Jezični centar u Online nastavi je osim na opći jezik usmjeren i na poslovni jezik jer potreba za uspostavljanjem jezičnog i kulturnog razumijevanja je maksima kada se radi o poslovanju sa stranim klijentima i partnerima. U ponudi imamo i online tečajeve za učenje hrvatskog jezika za strance.

 

 Informacije i upisi:

  1. Kontaktirajte nas
  2. Ukoliko imate predznanje potrebno Vas je testirati – test šaljemo mailom te nakon što ga ispunite vraćate nam nazad na našu mail adresu jezicni.centar@spes.hr
  3. Nakon što odaberete odgovarajući online tečaj, potvrdimo Vam odgovarajući termin i šaljemo Vam mailom na potpis Ugovor o održavanju online nastave.

 

Kontaktirajte nas:

Spes centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.
Garićgradska 11, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (9 - 17 sati)
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr

ONLINE PRIJAVA NA TEČAJEVE