TEČAJEVI ZA TVRTKE - OPĆI POSLOVNI JEZIK ILI JEZIK STRUKE

Jezični centar SPES,  osim standardnih tečajeva, organizira dvije vrste online tečajeva za tvrtke, a ovisno o potrebama klijenata, to mogu biti: tečaj općeg poslovnog jezika ili tečaj jezika struke.

OPĆI POSLOVNI JEZIK

Tečaj je namijenjen polaznicima kojima jezik treba za posao općenito. Teme su iz svijeta zaposlenih ljudi, nisu vezane uz nijednu struku isključivo nego je dat jedan općenit pregled poslovnog izražavanja – npr. takav tečaj uključuje poslovno dopisivanje, telefoniranje, držanje prezentacija, konferencija, sastanaka, pregovaranje i sl.

Cilj tečaja je razviti samopouzdanje u fluentnosti govornika kako bi mogao koristiti engleski jezik u poslovnom okruženju. Nadalje, predavač redovito uključuje tekuće teme svjetskih zbivanja s područja ekonomije, gospodarstva, financija, te globalne politike, kako bi polaznike jezično pripremio za manje formalne poslovne situacije kao na primjer obilazak grada ili poslovne večere u društvu poslovnih partnera.

 

JEZIK STRUKE

Ako je potreban poslovni jezik za određenu struku treba upisati specijalizirani tečaj jezika struke za npr. medicinska zvanja, tehničke znanosti, ekonomiste, pravnike, bankare, farmaceute i sl. Takav tečaj također traje 70 šk. sati po modulu.  

 

KAKO SE IZVODI ONLINE NASTAVA

Online nastava održava se u interakciji s profesorom u realnom vremenu putem naše platforme za online učenje ili Skypea. Platforma za online učenje omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

U virtualnoj učionici možete pratiti nastavu, vidjeti profesora, a sami komunicirate putem mikrofona.  Tijekom nastave možete postavljati pitanja putem mikrofona ili chata, a profesor Vam u realnom vremenu odgovara.  U virtualnoj učionici profesor predstavlja nastavne materijale u obliku prezentacije, tekstualnom, audio ili video formatu. Polaznici kamere nisu obvezni uključivati, a profesori je uključuju prema potrebi.

Na satu profesor može ponuditi preuzimanje nastavnih materijala u PDF ili nekom drugom elektroničkom formatu. Profesor Vas čeka u unaprijed  dogovorenom terminu u virtualnoj učionici u kojoj se Vi prijavljujete svojim korisničkim podacima koje vam prethodno pošaljemo na Vašu mail adresu.

Sve ovo dostupno vam je iz udobnosti vaše tvrtke, a jedino što trebate imati je računalo s mikrofonom i kamerom te stabilnu internet vezu minimalne brzine 10/1 Mbps.

SPES Jezični centar u Online nastavi je osim na opći jezik usmjeren i na poslovni jezik jer potreba za uspostavljanjem jezičnog i kulturnog razumijevanja je maksima kada se radi o poslovanju sa stranim klijentima i partnerima. U ponudi imamo i online tečajeve za učenje hrvatskog jezika za strance.

 

 Informacije i upisi:

  1. Kontaktirajte nas
  2. Ukoliko imate predznanje potrebno Vas je testirati – test šaljemo mailom te nakon što ga ispunite vraćate nam nazad na našu mail adresu jezicni.centar@spes.hr
  3. Nakon što odaberete odgovarajući online tečaj, potvrdimo Vam odgovarajući termin i šaljemo Vam mailom na potpis Ugovor o održavanju online nastave.

 

Kontaktirajte nas:

Spes centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o.
Garićgradska 11, 10 000 Zagreb, HR
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak (9 - 17 sati)
Tel: 00 385 (0)1 6520 900
Faks: 00 385 (0)1 6590 270
Mob: 00 385 (0)99 4654 466
E-adresa: jezicni.centar@spes.hr

ONLINE PRIJAVA NA TEČAJEVE